Toteutamme tuote- ja palvelutiedon ja -elinkaaren hallinnan projektit sinulle alusta loppuun: tutustumme yrityksesi kokonaiskuvaan ja toimintatapoihin sekä kartoitamme parhaan mahdollisen maalin. Projektin päättyessä sinulla on yksi järjestelmä, joka vauhdittaa liiketoimintasi uudelle tasolle. Ratkaisu tuo tiedon ja dokumentit helposti koko organisaation saataville. Se mahdollistaa uudenlaisen läpinäkyvyyden myös eri sidosryhmille sekä asiakkaille. Tyypillisesti tiedonhallintajärjestelmää käytetään tuotetiedonhallintaan, mutta yhtälailla se toimii palvelutiedon hallinnointiin.

Tarjoamamme Fulvisol Connect on integraatioalusta, joka yhdistää Aras PLM:ssä olevan tietorakenteen muiden järjestelmien kanssa. Fulvisol Connect on rakennettu Araksen päälle helposti ymmärrettäväksi ja muokattavaksi. Integraatioalusta mahdollistaa uusien integraatioiden tekemisen lyhyessä ajassa ja alusta voi toimia myös integraatiovälittäjänä. Fulvisol Connectilla on toteutettu mm. SAP- ja Synkka-integraatioita.

Projektinhallintamme on avointa ja mutkatonta, pyrimme ketteryyteen kaikessa tekemisessämme. Käytämme prosessiemme pohjalla sertifioitua SAFe-mallia.

Tutustu toteuttamiimme projekteihin referenssien avulla!

OptoFidelity

OptoFidelity siirtyy hallitsemaan kasvua ja tuotteiden monimuotoisuutta Aras PLM:llä

Lue asiakastarina

Turun kaupunki

Olimme mukana, kun Turku uusi johtamisjärjestelmäänsä – rakensimme kaupungille uudenlaisen digitaalisen arkkitehtuurin, joka perustui keskitettyyn palvelu- ja tuotetiedonhallintaan.

Lue asiakastarina

Tamturbo Oyj

Autoimme tamturbolaisia ottamaan tuotetietomassan hallintaan ja siinä samalla suoraviivaistamaan sisäisiä toimintamalleja.

Lue asiakastarina