Let´s
sort it
out

Keskitetty tiedonhallinta yhdistää ihmiset, järjestelmät ja tiedon

Toimintamme kiteytyy kolmeen sanaan: ennakoi, ehdota ja haasta. Poikkeuksellisen vahvan kokemuksemme avulla kartoitamme kanssasi organisaatiosi nykytilan, mallinnamme tahtotilan ja rakennamme teille parhaiten sopivat ratkaisut. Lopputuloksena on uudenlainen arkkitehtuuri ja tehokkaammat toimintamallit, jotka mahdollistavat työn tekemisen fiksummin. Tämä takaa sinun asiakkaallesi ainutlaatuisen asiakaskokemuksen, joka saa hänet palaamaan luoksesi yhä uudelleen.


Olemassaolomme tarkoitus

Tekemisellämme on perustavanlaatuinen merkitys: autamme organisaatioita löytämään uusia tapoja tehdä työtä tehokkaammin, virheettömämmin ja yhteisöllisemmin. Oikein tehtynä työmme voi pelastaa henkiä.

Let’s sort it out – Sekavuudesta selkeyteen

Kuvitellaan tyypillinen työpäivä organisaation, joka valmistaa tuotteita ja palveluita. Niihin liittyvä tieto – ainesosat, rakennepiirrokset, prosessit, alihankkijat ja jälleenmyyjät – ovat hajautettuna alustoilla, jotka eivät ole keskusteluyhteydessä. Yrityksen eri liiketoiminnot tarvitsevat tietoja päivittäin; myynti, suunnittelu, tuotanto ja huolto, vain joitain mainitaksemme. Kuten arvata saattaa, tuhlaantuu tiedon etsimiseen ja hallinnointiin valtavasti aikaa puhumattakaan yrityksen sisäisistä ristiriidoista, joita syntyy herkästi, kun tärkeä tieto makaa yhden ihmisen arkistossa. Siinä voivat vitsit olla vähissä, kun huolto lentää toiselle puolelle maailmaa korjaamaan hissiä laukussaan väärät mutterit – tai pähkinäallergikko popsii suklaata, jonka uudesta pakkauksesta puuttuu tieto allergeeneista.

Tiedonhallinta on parhaimmillaan hengenpelastusta. Ei toki aina yhtä dramaattista, mutta silti kriittistä yrityksen olemassaololle, sillä tiedonhallinnan avulla voidaan välttää eettisesti epäilyttävät tavarantoimittajat, nopeuttaa uuden tuotteen lanseerausta markkinoille ja auttaa kansalaista löytämään esteetön kulkureitti ensiapuun.

Fulvisolilaiset on keitetty monessa liemessä ja poikkeuksellisen laaja-alainen kokemuksemme on muokannut tapaamme toimia. Se on myös antanut työhömme perspektiiviä. Draiverinamme toimii asiakkaan tyytyväisyys – joskus se merkitsee hullunrohkeaa heittäytymistä täysin tuntemattomaan. Pääasia kuitenkin on, että voimme jokaisen työpäivän päätteeksi huokaista tyytyväisenä tehneemme parhaamme ja maailmasta pikkuisen selkeämmän.


Visiomme

Olemme edelläkävijä ja ratkaisija, jonka palvelut ovat yrityksille olemassaolon edellytys: autamme asiakkaitamme tekemään omistamastaan datasta arvokasta, todentamaan vastuullisuutensa ja keskittymään tuottavaan työhön.

Olemme alan tavoitelluin työnantaja, sillä rohkeutta ja yksilöllisyyttä arvostavassa kulttuurissamme on turvallista työskennellä. Käyttämämme metodit ovat ehdoton lisäarvo työntekijän osaamisessa.


Arvomme

Arvot ovat kulttuurimme ja toimintamme kivijalka – tekemisemme perustuu niihin. Parhaiten arvomme todentuvat päivittäisissä työhön liittyvissä valinnoissamme sekä vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.

Välittäminen

lähtee toisen asemaan astumisesta. Tekemisemme päämääränä on tunne, että voimme aidosti auttaa toista juuri häntä parhaiten palvelevalla tavalla, oli kyse kollegasta tai asiakkaasta.

Avoimuus

synnyttää luottamusta, joka on kaiken edellytys. Avoimuus on myös tekemisemme päämäärä, joten ei ole sattumaa, että oma organisaatio­kulttuurimme nojaa siihen.

Rehellisyys

vaatii rohkeutta. Kannustamme toisiamme rehellisyyteen myös vaikeiden asioiden suhteen, sillä vain siten voimme ymmärtää ja oppia.

Fulvisol Oy sertifioitu Aras partneri

Aras tekee yhteistyötä organisaatioiden kanssa eri puolilla maailmaa, jotka tarjoavat käyttäjäyhteisöllemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Olemme Fulvisolilla Aras-asiantuntijoita ja vastaamme Aras-toteutuksistamme Euroopassa.

Lue lisää

Tilaa Fulvisolin uutiskirje!

Uutiskirjettä tilaamalla pysyt kartalla uusimmista PLM/PDM trendeistä sekä saat säännöllisesti tietoja alan webinaareista ja koulutuksista.