Asiakkaidemme tyytyväisyys on kaiken tekemisemme päämäärä. Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä järkevöittämään arjen aherrusta minimoimalla manuaalisen työn määrää ja vähentämällä virheitä. Työajan allokoituminen olennaiseen on tuonut sekä säästöjä että lisännyt työssä viihtymistä!

Tuotetiedonhallinta

Tuotteiden ja palveluiden valmistamiseen ja tuottamiseen liittyy valtava määrä tietoa – teknisiä dokumentteja, 3D-malleja, osaluetteloja ja raportteja, käyttöohjeita jne. Usein nämä tiedot ovat toisistaan irrallisina useissa eri järjestelmissä, mikä tekee tiedon hallinnasta monimutkaista ja käyttämisestä hankalaa. Tuotetiedonhallinta (PDM ja PLM) kokoaa kaiken tiedon yhteen järjestelmään.

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja varaa maksuton demo – suunnitellaan sinulle parhaiten sopiva järjestelmä!

Tutustu tuotetiedonhallintaan ja sen hyötyihin maksuttoman demomme avulla. Suunnittelemme demon sinun yrityksesi näkökulmasta ja selkeytämme konkreettisesti, mistä tuotetiedonhallinnassa on kyse sekä millainen järjestelmä ja toimintamallit palvelevat liiketoimintaasi ja organisaatiotasi parhaiten.

Toimimme liiketoimintasi karttureina ja autamme sinua selvittämään pahimmat pullonkaulat ja ja tunnistamaan tekemistäsi hidastavat toimintamallit. Yhteistyön tuloksena rakentuu kartta, jonka pohjalta voidaan suunnitella tiedonhallintajärjestelmä, jolla saavutetaan liiketoimintaasi merkittävästi tehostava kokonaisarkkitehtuuri.

Emme halua, että sitoudut tuntemattomaan ilman testaamista, siksi suosittelemme ennen varsinaisen projektin aloitusta PDM/PLM-järjestelmän prototyyppiä, eli proof of conceptia, eli lyhyesti POCia. Sen avulla tutustut täysin riskittä ja ilman sitoutumispakkoa Aras PLM-järjestelmään. Käytännössä katsoen POC on yrityksesi dataa hyödyntävä Aras PLM-järjestelmän testiympäristö pilvessä, jossa konkreettisesti kokeilet käyttöä ja huomaat tiedonhallinnan hyödyt. POCin lopputuloksena saat seikkaperäisen selvityksen kokonaisuudesta: tarvittavista prosesseista, ominaisuuksista, käyttötarpeista ja vaatimuksista.

Työpaja
Proof of Concept (POC)
Selvitys kokonaisuudesta

Toteutamme tuote- ja palvelutiedon ja -elinkaaren hallinnan projektit sinulle alusta loppuun: tutustumme yrityksesi kokonaiskuvaan ja toimintatapoihin sekä kartoitamme parhaan mahdollisen maalin. Projektin päättyessä sinulla on yksi järjestelmä, joka vauhdittaa liiketoimintasi uudelle tasolle. Ratkaisu tuo tiedon ja dokumentit helposti koko organisaation saataville. Se mahdollistaa uudenlaisen läpinäkyvyyden myös eri sidosryhmille sekä asiakkaille. Tyypillisesti tiedonhallintajärjestelmää käytetään tuotetiedonhallintaan, mutta yhtälailla se toimii palvelutiedon hallinnointiin.

Integroimme tarvittaessa tuotetiedonhallinnan asiakkuuksien- ja toiminnanohjausjärjestelmiesi kanssa sekä järjestelmä- että prosessitasolla.

Projektinhallintamme on avointa ja mutkatonta, pyrimme ketteryyteen kaikessa tekemisessämme. Käytämme prosessiemme pohjalla sertifioitua SAFe-mallia.

Projektinhallinta
Nykytilan mallinnus ja tarvekartoitus
Tekninen arkkitehtuuri
Järjestelmän luominen ja käyttöliittymäsuunnittelu
Tiedon siirto ja järjestely (datamigraatio)
Järjestelmäintegraatiot
Käyttäjäkoulutukset ja materiaalit
Uusien prosessien ja toimintatapojen käyttöönotto

Emme jätä sinua oman onnesi nojaan järjestelmän käyttöönoton jälkeen, vaan varmistamme, että koko organisaatiosi löytää yhteisen sävelen uuden Aras-järjestelmän kanssa ja järjestelmä säilyy toimintavarmana. Teemme järjestelmään uudet päivitykset ja tarjoamme tuen, jos matkaan ilmestyy mutkia.

Järjestelmämuutokset
Tukipalvelut
Versiopäivitykset
Jätä yhteystietosi niin kerromme sinulle lisää Aras tuotetiedon hallintajärjestelmästä