Tekeekö tiedon etsiminen työpäivistäsi tehottomia? Haluaisitko koota pirstaloituneen tietomassan yhteen paikkaan, jossa se olisi kätevästi kaikkien saatavilla? Autamme sinua ottamaan tilanteen haltuun tuotetiedonhallinnan avulla.

Termit PDM (Product data management) ja PLM (Product lifecycle management) merkitsevät järjestelmää, joka kerää kaiken yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin liittyvän tiedon (kuten komponentit, osaluettelot ja CAD-piirustukset) talteen yhteen järjestelmään.

PIM (Product information management) puolestaan tarkoittaa esimerkiksi myyntiä ja markkinointia tukevan tuoteinformaation hallintaa. Se tehostaa ja helpottaa tuoteinformaation vastaanottamista, rikastamista, julkaisemista ja välittämistä kolmansille osapuolille.

Yritykset, jotka toimivat seuraavilla toimialoilla, hyötyvät erityisesti PDM/PLM-järjestelmästä:

Ruoka ja juoma
Autoteollisuus
Opetus ja koulutus
Julkishallinto
Korkean teknologian elektroniikka
Teollinen valmistus
Lääketiede
Ilmailu ja puolustus
Biotiede
Kuluttajatuotteet
Laivateollisuus

Edustamamme Aras PLM on yksi maailman käytetyimmästä tiedonhallintajärjestelmistä. Se kokoaa kaiken yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin liittyvän datan rakenteellisena, dokumentaation ja elinkaaren vaiheet yhteen paikkaan koko organisaatiosi saataville. Aras PLM -järjestelmä sopii kaiken kokoisille yrityksille, jotka suunnittelevat ja hallitsevat tuotteita ja palveluita. Se on suosittu käyttäjäystävällisyytensä ansiosta: ohjelmisto on nopea, joustava ja helppokäyttöinen. Aras on avoin ja se skaalautuu helposti myös yrityksesi muuttuviin tarpeisiin. Lisäksi se on lisenssimaksuton ja ylläpitohinnoittelultaan selkeä.

Palvelumme kattavat kaiken kartoituksesta ja esimäärittelystä ohjelmiston rakentamiseen, integraatioihin eri järjestelmien välillä, projektin läpinäkyvään johtoon, käyttäjien koulutukseen sekä tuki- ja ylläpitopalveluihin.

Autamme sinua keskittymään olennaiseen ja minimoimaan tiedon hallintaan käytetyt työtunnit. Samalla yrityksesi sisäinen kommunikaatio paranee, sillä järjestelmäsi palvelee yhtäläisesti koko organisaatiotasi. Aras PLM -järjestelmän myötä pääset osaksi Aras Communitya, jossa käyttäjät jakavat ideoita ja ratkaisuja järjestelmän käyttöön.

Nimikkeet ja rakenteet
Dokumentin hallinta
Muutokset, elinkaari ja työnkulku
xCAD ja ERP Integraatiot
Ympäristötietojen hallinta
Projektin hallinta
Vaatimukset
Laatuprosessit

CAD-mallinnuksesta saatava data jää helposti irralliseksi muusta tietorakenteesta, joka tekee sen hallinnoinnista haastavaa. Edustamamme Direct PLM CAD Connector yhdistää helposti ja varmasti Aras PLM -järjestelmäsi käyttämäsi CAD-mallinnusohjelman kanssa. Direct PLM linkittää myös MS Office -ohjelmat Aras PLM -järjestelmääsi. Direct PLM tukee kaikkia yleisimmin käytettyjä CAD-ohjelmia.

Tarjoamamme Fulvisol Connector on integraatioalusta, joka yhdistää Aras PLM:ssä olevan tietorakenteen muiden järjestelmien kanssa. Fulvisol Connector on rakennettu Araksen päälle helposti ymmärrettäväksi ja muokattavaksi. Integraatioalusta mahdollistaa uusien integraatioiden tekemisen lyhyessä ajassa ja alusta voi toimia myös integraatiovälittäjänä. Fulvisol Connectorilla on toteutettu mm. SAP- ja Synkka-integraatioita.