Aras Innovator tarjoaa ainutlaatuisesti yhden ohjelmistoalustan täydelliseen, päästä-päähän tuotteen elinkaaren hallintaan vaatimuksista ja suunnittelusta valmistukseen ja käyttöön. Aras on suunniteltu räätälöitäväksi helpolla lowcode menetelmällä. Kaikki sovellukset kuuluvat Aras Subscription tilaukseen.

Olemme Fulvisolilla Aras-asiantuntijoita ja vastaamme Aras-toteutuksistamme Euroopassa.

Painikkeet aukeavat tekstiä painamalla.

Integroitu kokoelma PLM- ja PDM-ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä määrittämään ja hallitsemaan tietoja tuotteen koko elinkaaren ajan. Tämä sovellus tukee osia, monitasoisia materiaaliluetteloita (BOM), CMII-standardin konfiguraatioiden hallintaa ja muutosten hallintaa, hyväksyttyjä toimittaja- ja valmistajaluetteloita (AVL/AML) ja asiakirjoja.

Hallitse ja kommunikoi muutoksista.

Muutoksen hallinta ja viestiminen on edelleen keskeinen haaste jokaiselle tuotekehitysyritykselle jatkuvasti kasvavan monimutkaisuuden vuoksi. Aras auttaa tekemään prosessista selkeämmän, yhteistyökykyisemmän ja läpinäkyvämmän. Tuotemuutoshistoriat tallennetaan automaattisesti ja tallennetaan osana tuotekehitystä, mikä kehittää edelleen tuotteen digitaalista säiettä.

Monimutkaisten tuotealustojen muunnelmien hallinta on välttämätöntä kustannusten hallitsemiseksi ja kilpailukyvyn säilyttämiseksi nykypäivän markkinoilla. Opi kuinka Arasin Variant Management -sovellus auttaa sinua hallitsemaan tehokkaasti tuotevariaatioita millä tahansa abstraktiotasolla ja täyden jäljitettävyyden ja muutosten hallinnan avulla. Kaikki versioiden määrittelytiedot säilyvät osana Aras-alustan hallinnoimaa yleistä digitaalista säiettä. Tämä mahdollistaa tehokkaan uudelleenkäytön maksimoimisen, uusien tuoteominaisuuksien sisällyttämisen ja muutoksen vaikutusanalyysin suorittamisen.

Tuotteen elinkaaren aikana syntyy monia asiakirjoja, jotka sisältävät tärkeitä jaettavia tietoja, jotka ovat osa tuotetietuetta. Asiakirjojen hallinta Arasilla sisältää versioiden ja muutosten hallinnan useissa muodoissa oleville tiedostoille suojatussa, haettavissa olevassa arkistossa. Useiden ryhmien ja paikkojen käyttäjillä on helppo pääsy kriittisiin tietoihin.

Digital Twin mille tahansa omaisuudelle millä tahansa toimialalla

Digital Twin Core ominaisuus mahdollistaa konfiguraatioiden mallintamisen, mukauttamisen ja laajentamisen mille tahansa omaisuudelle, omaisuusjärjestelmälle millä tahansa toimialalla. Tämä eliminoi niihin liittyvät epätarkkuudet ja kustannukset luomalla kontekstin jokaiselle ainutlaatuiselle fyysiselle omaisuudelle kentällä, jotta organisaatiot voivat tukea monimutkaisia ​​skenaarioita, kuten ennakoivaa ylläpitoa, suorituskyvyn optimointia ja jopa ohjelmistopäivityksiä langattomasti.

Vaatimusten hallinta on olennaista loistavien tuotteiden suunnittelussa. Opi luomaan ja hallitsemaan vaatimuksia Digital Threadissa Araksen avulla.

Kyky luoda ja ylläpitää kaikkien järjestelmä-, suunnittelu-, testaus- ja valmistustietojen vaatimusten jäljitettävyyttä tuotteen koko elinkaaren ajan on ratkaisevan tärkeää Digital Threadin ja Digital Twinin hallinnassa. Se on ratkaisevan tärkeää jatkuvasti kasvavan tuotteen monimutkaisuuden hallinnassa.

Paranna tuotekehitystä tehokkaammilla suunnitteluprosesseilla, virtaviivaistamalla ohjelmien ja projektinhallintaa tehokkailla ominaisuuksilla Aras Innovatorissa.

Aras PLM Platform yksinkertaistaa tuotekehitystä antamalla organisaatioille mahdollisuuden linkittää uusia tuotekehitys-, suunnittelu- ja toimitusprosesseja turvallisella ja varmalla yhteistyöllä.

Onnistuneet suunnittelumuutokset ovat keskeisessä roolissa tuotteiden parantamisessa ja niiden kehityksen nopeuttamisessa. Aras tarjoaa tehokkaat ominaisuudet teknisten muutosten hallintaan.

Muutoksen hallinta ja viestiminen monien ryhmien kesken on edelleen keskeinen haaste kaikille tuotteita valmistaville yrityksille. Se on tehtävä selkeästi, yhteistyössä ja läpinäkyvästi, mutta jatkuvasti kasvava monimutkaisuus tekee tästä prosessista eksponentiaalisesti vaikeampaa. Tehottomat tai huonosti hallitut muutosprosessit voivat saada organisaatiot kamppailemaan laadun parantamiseksi, samalla kun ne kärsivät pidentyneestä markkinoilletuloajasta ja huonosta kustannusten hallinnasta.

Valitse, hanki ja vertaa elektronisia komponentteja vastaamaan tuotteidesi tarpeita.

Liity Aras Solutions Consultantin Gary Wilmotin seuraan oppiaksesi, kuinka Aras Component Engineering -sovelluksen avulla voit valita, hankkia ja vertailla vaatimuksia vastaavia elektronisia komponentteja sekä käyttää johtavien valmistajien ajantasaisia ​​teknisiä, vanhentuneisuus- ja vaatimustenmukaisuustietoja.

Tuotetietojen siirtäminen suunnittelusta valmistukseen vaatii sekä tarkkuutta että tehokkuutta. Katso kuinka hallitset tätä monimutkaista prosessia Aras Innovatorissa.

Siirtyminen suunnittelusta valmistukseen voi olla melko monimutkaista. Aras Manufacturing Process Planning luo prosessisuunnitelmat EBOM:n avulla MBOM:n luomiseen samalla kun rakennat Bill of Process -ohjelmaa.

Tuotteisiin liittyvän arvokkaan sisällön muokkaamisen ja hallinnan tulisi tapahtua osien, valmistuksen, CAD- ja muiden PLM-tietojen yhteydessä. Katso kuinka Aras tekee sen.

Tule tutustumaan Tech Docsiin ja opi, kuinka tämä ominaisuus voi olla hyödyllinen teknisten asiakirjojen tarpeisiisi. Niille, jotka eivät ole katsoneet Tech Docsia vähään aikaan, tulkaa katsomaan, mikä on muuttunut sekä tulevia parannuksia koskevia suunnitelmiamme.

 

Elokuussa 2020 julkaistu Aras Simulation Management -sovellus yhdistää simulaation tuotteesi datan digitaaliseen säikeeseen ja hallitsee syötteitä ja tuloksia yhdessä.

Aras Innovator PLM -alustalle alkuperäisenä ominaisuutena rakennettu Aras Simulation Management -sovellus mahdollistaa simulointiprosessin, mallien ja tutkimusten kaappaamisen eri tarkkuustasoilla ja useiden suunnittelun abstraktioiden ja varianttien osalta. Tässä esityksessä näet kuinka simulaatioympäristö luodaan ja sitä käytetään uudelleen, miten se liittyy Aras Innovator PLM -alustan hallinnoimiin tuotteisiin ja kuinka alustan muutos- ja konfiguraatiohallinta auttaa luomaan ja ylläpitämään jäljitettävyyttä.

PLM-tiedot voivat tehdä enemmän, kun CAD-näkymistäsi tulee visuaalinen konteksti tuotteesi tiedoille. Etsi, navigoi ja tiedustele PLM-tietoja nopeasti ja helposti.

CAD-data on hyödyllistä, mutta ilman kontekstia se voi olla harhaanjohtavaa. Arasin dynaamisen tuotenavigoinnin avulla käyttäjät voivat kysellä kevyitä 3D-osien tietoja keskitetyn Enterprise PLM -järjestelmän puitteissa.

Tiimien välinen viestintä on avain tehokkaaseen ja tulokselliseen tuotekehitykseen. Aras tarjoaa ainutlaatuisen, turvallisen, visuaalisen yhteistyön kaikissa sovelluksissaan.

Araksen Visual Collaboration mahdollistaa tehokkaan viestinnän suojatussa ympäristössä, jolloin voit työskennellä saumattomasti koko yrityksessä. Katso tämä esittely nähdäksesi Visual Collaborationin ominaisuudet ja korostaa selkeän viestinnän tehokkuutta Aras Innovatorissa. Opit tarkastelemaan ja lisäämään kommentteja keskustelupaneeliin, hyödynnät katsojia saadaksesi näkyvyyttä kaikkeen asiaan liittyvään sisältöön ja luot merkintöjä tarvittavien muutosten tehokkaaseen viestimiseen.

Luo asiakirjoja, laskentataulukoita ja esityksiä Microsoftin työkaluilla samalla kun hallitset niiden suojausta, versiointia ja suhteita tuotetietoihin Aras Innovatorissa.

Asiakirjojen, laskentataulukoiden ja prosessikaavioiden hallinta on ratkaisevan tärkeää digitaalisen säikeen ylläpitämiseksi. Asiakirjat tarvitsevat versioinnin, suojauksen hallinnan ja kontekstia ja keskinäisiä riippuvuuksia on hallittava.

Araksen avulla voit helposti rakentaa työnkulkuja, alityönkulkuja, ilmoituksia ja tilaraportteja. Tai käytä ohjelmiston mukana toimitettuja vakiovarusteita.

Tässä esittelyssä sukellamme siihen, miten Aras käsittelee työnkulkuja, alityönkulkuja, ilmoituksia ja tilaraportointia. Sinun ei pitäisi joutua muuttamaan liiketoimintaasi PLM:llesi sopivaksi, mutta PLM:n muuttamisen pitäisi olla helppoa yksilöllisten tarpeidesi mukaiseksi.