Haluatko reagoida joustavasti uusiin asiakastarpeisiin ja lyhentää markkinoille pääsyaikaa aina faktoihin perustelluin päätöksin? Integroi sitten kaikki asiaankuuluvat tuotetiedot liittimien avulla työnkulkuihisi, olivatpa tiedot peräisin sisäisistä lähteistä tai asiakkailtasi, liikekumppaneiltasi ja toimittajiltasi. Kumppaneidemme tehokkaat integraatiot Aras Innovatorin kanssa auttavat toteuttamaan tarvitsemasi päästä päähän tietojen ja prosessien johdonmukaisuuden.

Aras Innovator -alusta on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se ei syntynyt tarpeesta hallita tiettyä tyyppiä CAD-tiedostoja.

Aras Innovator hallinnoi kaikkia CAD-tiedostoja tasavertaisesti yhdistetyssä ympäristössä. Liittimet ovat saatavilla useiden kumppaneiden kautta, jotka hyödyntävät avoimia API:ta rakentaakseen vankkoja integraatioita.

Ohjelmistojen lisäksi sähkötekniikka, elektroniikka ja automaatio tekevät entistä suuremman osuuden arvon luomisessa lähes jokaisessa valmistusyrityksessä. Samalla asiakkaat odottavat yhä enemmän yksilöllisesti suunniteltuja tuotevariaatioita. On aika hyödyntää ratkaisua, joka tarjoaa läpinäkyvän ja yhtenäisen tietojenhallinnan monimutkaisten mekatronisten tuotteiden kehittämiseen.

Jos kehittäjät hallitsevat suunnitteludataansa PLM-järjestelmässä, he ovat monilla alueilla tuotteliaampia verrattuna tiedostopohjaiseen järjestelmään. Lisäksi älykäs CAD PDM/PLM-integraatiot hoitaa rutiinitoimet, ohjaa insinööriprosessejasi ja automatisoi ne tarvittaessa.

Office Connector laajentaa PLM:n edut Exceliin, Wordiin ja Outlookiin. Käyttäjät voivat hallita asiakirjoja työskennellessään tutussa, helppokäyttöisessä Microsoft-ympäristössä. Lisäksi Office Connector tarjoaa järjestelmänvalvojille ominaisuudet asiakirjojen hallintaan, suojaukseen, nimeämiseen, malleihin ja muuhun.

Avainominaisuudet:

Asiakirjan elinkaaren tilan hallinta, versionhallinta ja käyttöoikeuksien hallinta

Asiakirjojen luokittelu asiakirjatyypin perusteella

Automaattinen asiakirjojen numerointi ja nimeäminen

Asiakirjojen linkittäminen niihin liittyviin kohteisiin, kuten osiin ja projekteihin

Kahdensuuntainen ominaisuuskartoitus Arasin ja asiakirjan sisäisen tekstin välillä

Katseltavien automaattinen luominen visuaalista yhteistyötä varten

Edut:

Helppo pääsy kriittisiin asiakirjoihin koko organisaatiossa vähentää tarpeettomia virheitä ja viivästyksiä.

Tukee maailmanlaajuisia tuotekehitys- ja toimitusketjun yhteistyöstrategioita.

Käyttäjien tunnistus ja käyttöoikeuksien hallinta lisäävät hallintaa kriittisen immateriaalioikeuden suhteen.

Kyky sisällyttää Office-asiakirjat kaikkiin PLM-prosesseihin lisäämällä insinöörityön tehokkuutta.

Helppokäyttöisyys varmistaa nopean omaksumisen.

Tarjoamamme Fulvisol Connect on integraatioalusta, joka yhdistää Aras PLM:ssä olevan tietorakenteen muiden järjestelmien kanssa. Fulvisol Connector on rakennettu Araksen päälle helposti ymmärrettäväksi ja muokattavaksi. Integraatioalusta mahdollistaa uusien integraatioiden tekemisen lyhyessä ajassa ja alusta voi toimia myös integraatiovälittäjänä. Fulvisol Connectilla on toteutettu mm. SAP- ja Synkka-integraatioita.

Ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja