R&D Developer

Tulet olemaan ensimmäinen osa R&D-tiimiämme. Työssäsi teet Fulvisolin sisäistä tuotekehitystä pääsääntöisesti Microsoftin teknologioilla. Teet työtä itsenäisesti Fulvisolin teknisen arkkitehdin kanssa. Osaamistasostasi riippuen olet joko kehittäjä tai mahdollisesti koko R&D:n tekninen vastaava. Tulet työtehtävissäsi käyttämään ainakin seuraavia teknologioita: .NET, JavaScript, XSLT, SQL, JSON, XML, REST ja SOAP.

Toivomme, että sinulla on soveltuva tutkinto tai olet valmistumaisillasi tai juuri valmistunut olet kiinnostunut maailmalla olevista teknologisista ratkaisuista, etkä pelkää ehdottaa/ottaa niitä käyttöön tuotekehitys ratkaisuissa. Sinua kiinnostaa tarttua tuotekehityksen haasteisiin ja pystyt ratkomaan niitä maailmalla yleisesti hyväksi havaituilla teknologioilla.

Olet hyvä tyyppi: meille se tarkoittaa rohkeutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä aktiivista otetta osana tiimiä. Asenteella on paljon merkitystä! Uskallat sanoa mielipiteesi ja haastaa tiimiäsi, haluat kehittyä työssäsi ja teknologiaosaajana, pystyt reagoimaan muuttuviin tilanteisiin. Meillä kohtaat mielenkiintoisia haasteita kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä ja saat tueksesi rennon letkeän, mutta ehdottoman ammattitaitoisen tiimin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä hybridisti, kuukausipalkan lähtötasostasi riippuen, lounas-, työmatka-, kulttuuri/liikunta- ja hieronta edut sekä kokeneen mentorin, joka tukee työskentelyäsi. Kaupan päälle tulee vielä hulvaton huumori, joka piristää työ päiviämme!

Hae paikkaa alla olevasta lomakkeesta!

Etu ja sukunimi
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.