Tekninen Konsultti (Junior)

Meillä pääset tekemään asiakkaillemme “kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta” Aras PLM -tuotetiedonhallinnan avulla. Työssäsi teet asennuksia, konfiguroit järjestelmää, käsittelet paljon dataa, luot integraatioita ja suunnittelet erilaisia raportteja. Opit myös käsittelemään erilaisia pilvi-alustoja. Tulet projektissa tutuksi Agilen projektinhallinnan kanssa ja luonnollisesti meidän kaikki projektityökalut tulevat pilvestä.

Toivomme, että

  • sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto: olet valmistumaisillasi tai juuri valmistunut
  • sinulla on osaamista ja ennen kaikkea mielenkiintoa seuraaviin: CSharp, JavaScript, XSLT, HTML, SQL, JSON, XML, REST ja SOAP. Nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömiä, opit ne kyllä – tärkeintä on asenne!
  • olet hyvä tyyppi: meille se tarkoittaa rohkeutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä aktiivista otetta osana tiimiä
  • uskallat sanoa mielipiteesi ja haastaa sekä asiakkaita että tiimiäsi
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja tulet toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa
  • haluat kehittyä työssäsi ja teknologiaosaajana, pystyt reagoimaan muuttuviin tilanteisiin
  • kommunikoit sujuvasti sekä suomella että englannilla.

Rooliasi voidaan myös räätälöidä sinulle sopivaksi. Kaikkea ei voi osata kerralla.

Meillä kohtaat mielenkiintoisia haasteita kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä ja saat tueksesi rennon letkeän, mutta ehdottoman ammattitaitoisen tiimin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä hybridisti, kilpailukykyisen palkan, lounas-, työmatka-, kulttuuri/liikunta- ja hierontaedut sekä kokeneen mentorin, joka tukee työskelyäsi. Kaupan päälle tulee vielä hulvaton huumori, joka piristää työpäiviämme!

Hae paikkaan täältä:

https://atalent.fi/open-position/fulvisol-tekninen-konsultti-junior-127137